Ghezzal Tesellisi

Başakşehir önünde 15 ikili mücadelenin 10'unu kazanan, 5 şut pası veren Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal sakatlıktan iyi dönmesine rağmen bu çabası puan için yeterli olmadı.

Başakşehir önünde 15 ikili mücadelenin 10'unu kazanan, 5 şut pası veren Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal sakatlıktan iyi dönmesine rağmen bu çabası puan için yeterli olmadı. Ghezzal'deki bu kıpırdanma ilerleyen haf    talar için umut verdi. 

Beşiktaş'ta sakatlıktan dönen isimlerden biri de Rachid Ghezzal oldu. Sergen Yalçın, Başakşehir karşılaşmasında tecrübeli öğrencisini ilk 11'de sahaya sürdü. 

Altay, Ajax ve Sivasspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Ghezzal, dün Kara Kartal'ın en etkili isimleri arasında yer aldı. Ghezzal özellikle ikinci yarıdaki performansıyla ön plana çıktı. 90 dakika sahada kalan yıldız futbolc, tam 15 ikili mücadeleye girip, bunların 10'unu kazandı. Arkadaşlarına da tam 5 şut pası verdi. Son dakikalardaki penaltı pozisyonunu da yaratan isim oldu. Ancak Ghezzal'in bu çabası Beşiktaş'ın sahadan puanla ayrılması için yeterli olmadı. 

Her şeye rağmen yıldız futbolcunun karşılaşmayı sorunsuz şekilde tamamlaması herkesi sevindirdi. Cezayirli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting Lizbon karşılaşmasında takımının en önemli kozlarından biri olacak.

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI