Ghezzal Ve Rosier Transferinde Flaş Gelişmeler

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş son dakika transfer gelişmesi...

Rachid Ghezzal’in transfer görüşmeleri için önceki gün İstanbul’a gelen Cezayirli yıldızın menajeri Anoir Fazuli, açıklamalarda bulunmuştu. Fazuli, şu ifadeyi kullanmıştı; “Olumsuz bir durum yok. Ben, anlaşacağımızı umuyorum. Ghezzal’ın önceliği para değil. Eğer böyle olsaydı Orta Doğu’dan gelen 4 milyon Euro’luk teklifleri kabul ederdi.” İlk temasta 3.5 milyon Euro’luk maaş talebinde indirime gidip 3 milyon Euro’ya inen Ghezzal’e, yönetim ise 1.8 milyon Euro teklif etmişti. Yönetimin, bonus formülüyle oyuncuyu ikna etmesi planlanıyor. Yıldız isim için 2 ay önce kapıyı 10 milyon Euro’dan açsa da bir an önce elinden çıkarmak için 6 ardından da 3.5 milyon Euro’ya kadar inen Leicester’la da sonrasında bonservis görüşmesi yapılacak.

Valentin Rosier’de mutlu son yakın...

Fransız sağ bekle yeni sezonda da yola devam etmek için anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcunun kulübü Sporting’i de ikna etmeye çok yaklaştı. Yönetimin, yaklaşık 4 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 20’lik pay konusunda Portekiz ekibiyle anlaştığı ve son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı belirtildi. Başarılı futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul’a gelip takım kampına katılma ihtimali bulunuyor. Öte yandan Galatasaray’ın da kendisi için devreye girmesi sonrasında Rosier’in, menajeri aracılığıyla Cim Bom’a, “Ben Beşiktaş’la anlaştım” mesajını ilettiği belirtildi.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI