Giovanni Caprara imzayı attı

Beşiktaş, Giovanni Caprara ile sözleşme imzaladı.

Kadınlar 1’inci Ligi’nde yaşadığı şampiyonluk sonrasında Sultanlar Ligi’ne yükselen Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımı’nda başantrenörlük görevine Giovanni Caprara getirildi.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 1’inci Ligi’nde sezonu şampiyon olarak tamamlamış ve gelecek yıl Sultanlar Ligi’nde yer alma hakkı kazanmıştı. Siyah-beyazlılarda, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlandı. Beşiktaş, daha önce Dünya Şampiyon Kulüpler Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası şampiyonlukları gibi başarılar yaşayan Giovanni Caprara’nın takımın başına getirildiğini açıkladı.


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "2023-24 sezonunda Sultanlar Liginde mücadele edecek olan Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörlüğüne; Dünya Şampiyon Kulüpler Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası şampiyonlukları bulunan Giovanni Caprara getirilmiştir. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Giovanni Capraraya Beşiktaş Ailesine hoş geldin der, görevinde üstün başarılar dileriz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI