Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den Ortak Karar

Beşiktaş tranfser haberleri... Beşiktaş'ta tranrsferde son dakika...

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'ye dönecekleri iddia edilen ikili, önceki gün Sergen Yalçın'la flaş bir görüşme gerçekleştirdi.

Siyah-Beyazlılar'daki gelecekleri belirsizliğini koruyan Gökhan Gönül ve Caner Erkin, konuyla ilgili olarak teknik direktör Sergen Yalçın'la bir görüşme gerçekleştirdi.

Önceki gün Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında Kara Kartal'ın teknik patronuyla görüşen 2 futbolcunun, sezon sonunda bitecek kontratları için kulüpten kendilerine gelen bir yeni kontrat talebinin bulunmadığını ilettikleri kaydedildi.

İlk etapta kariyerlerine Beşiktaş'ta devam etmek istediklerini söyleyen ikilinin, görüşmeler için hâlâ beklemede olduklarını söylediği öğrenildi.

'İÇİNİZ RAHAT OLSUN'

Takımının en önemli oyuncuları arasında yer alan 2'liyi dikkatle dinleyen teknik direktör Sergen Yalçın'ın, futbolculardan bu konuda sakin kalmalarını ve yönetimden gelecek haberi beklemelerini istediği belirtildi.

Fanatik'in haberine göre Yalçın'ın, "İkinizin de yeni sezonda burada olmanızı isterim. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, bu konuyla ilgili olarak aksi yönde bir şey söylemedi. Ancak içinde bulunduğumuz süreç malum... Herkesin biraz daha anlayışlı ve sabırlı olması lazım. İçiniz benden yana rahat olsun. Ben kalmanızı istiyorum" dediği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI