Gökhan Gönül'den Flaş Transfer Açıklaması

Gökhan Gönül: Son dakikaya kadar Beşiktaş'a verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum.

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan adı Fenerbahçe ile anılan Gökhan Gönül'den son dakika transfer açıklaması geldi. Yeni sözleşme konusunda sorulan sorulara yanıt vermeyeceğini belirten Gökhan, ''Ben son saniyeye kadar Beşiktaş'a verdiğim sözü tutmak için çalışıyorum, mücadele ediyorum. Neler olacağını sezon bittikten sonra göreceğiz" dedi. 

Süper Lig'in 32. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve haftayı 4. sırada kapattı. 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül, son saniyeye kadar Beşiktaş'a hizmet edeceğini belirtti.

Siyah Beyazlı ekiple sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Fenerbahçe ile anılan Gökhan, şu an bir şey olmadığını ifade etti ve ekledi, "Şu anda sözleşme konusunda cevap vermeyeceğim. Ben son saniyeye kadar Beşiktaş'a verdiğim sözü tutmak için çalışıyorum, mücadele ediyorum. Neler olacağını sezon bittikten sonra göreceğiz." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI