Gökhan Gönül'den şampiyonluk sözleri

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, siyah-Beyazlı takımın şampiyonluk şansıyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncularından Gökhan Gönül, Süper Lig’deki şampiyonluk konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, Başakşehir maçını kazanarak lig yarışında tekrar iddialı duruma geldiklerini açıkladı.

Gökhan Gönül: Puan farkını sorun etmiyoruz

Geçen hafta Vodafone Park’ta lider Başakşehir’i mağlup ederek puan farkını biraz daha düşürdüklerini kaydeden tecrübeli oyuncu, “Başakşehir maçında puan kaybetseydik, şampiyonluktan söz edemezdik ama galip gelmemiz her şeyi değiştirdi” dedi. Hürriyet gazetesine konuşan Gökhan, “Lider ile aramızdaki 8 puanlık farkı sorun etmiyoruz. Ligin bitmesine 6 hafta var. Bu süreçte bizim de, Başakşehir’in de, Galatasaray’ın da birbirinden önemli maçları var. Takım olarak bu sezonun en formda dönemini yaşıyoruz. Bu haftaki Sivas deplasmanından itibaren bütün maçları kazanacak güce sahibiz. Taraftarlarımız da bizi desteklemeyi sürdürsün.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI