Gökhan Keskin Sosyal Medyayı Salladı

Beşiktaş-Göztepe maçını canlı yayında yorumlayan Beşiktaşlı eski futbolcu Gökhan Keskin yaptığı davranışla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Beşiktaş ile Göztepe'nin karşı karşıya geldiği Türkiye Kupası son 16 turu maçında A Spor'un yorumcusu Gökhan Keskin'in siyah-beyazlıların kaçırdığı bir golden sonra verdiği tepki olay oldu.

Türkiye Kupası son 16 turu maçında Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıya geliyor. A Spor ekranlarından yayınlanan mücadelede yorumcu Gökhan Keskin'in canlı yayındaki reaksiyonu gündeme damgasını vurdu. 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI 

Beşiktaş'ın mücadelenin 78. dakikasında Rachid Ghezzal'le kaçırdığı mutlak gol pozisyonu sonrası oldukça heyecanlanan yorumcu Gökhan Keskin, "Gol" diye bağırmak üzereyken kendisini güçlükle durdurdu. O anlar canlı yayına yansırken Keskin'in bu hareketi sosyal medyada da tartışma konusu oldu. 

NİHAT KAHVECİ'DEN TEPKİ 

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, Gökhan Keskin'in Beşiktaş'ın kaçırdığı golden sonra verdiği reaksiyona tepki gösterdi. Kahveci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Objektif olmak önemlidir. Hepimiz bir takım tutuyoruz ama yayıncı kuruluşta olmamalı böyle şeyler. Nerede olursa olsun" ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI