Gökhan Töre Şaşırttı

Beşiktaş'a geri dönen Gökhan Töre, Siyah-Beyazlı forma ile ilk antrenmanında hazır görüntüsüyle teknik heyetten tam not aldı.

28 yaşındaki kanat oyuncusu, hafta sonuna kadar yapılacak takım çalışmalarıyla formunu yükseltip pazar günkü Konyaspor maçında görev almak istiyor. Hazır görüntüsüyle dikkat çeken Gökhan töre teknik heyeti hem şaşırttı hem de övgüsünü aldı. 

Geçen sezonu Yeni Malatyaspor’da geçirdikten sonra Beşiktaş'a imza atan Gökhan Töre, Beşiktaş formasıyla yeni macerasına dün itibariyle başladı. Önceki gün Antalyaspor’la oynanan Süper Lig karşılaşmasını Vodafone Park’tan takip eden Töre, Kara Kartal’la transferinin ardından ilk antrenmanına çıktı. Yaklaşık 4 milyon TL’lik bir bedel ödeyip Yeni Malatyaspor’dan ayrıldıktan sonra çalışmalarına bireysel olarak İstanbul’da devam eden ve bundan dolayı büyük bir kondisyon eksiği bulunmayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, yeniden döndüğü takıma kısa sürede adapte oldu. Form olarak takımın seviyesine çıkabilmek için ekip çalışmasına ek olarak bireysel olarak da hazırlıklarda bulunan Töre’nin, perşembe günü Rio Ave’yle oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer alması ancak ilk 11 için Süper Lig’de pazar günü Konyaspor’la deplasmanda oynanacak maçı beklemesi gerekiyor.

‘Beşiktaş taraftarıyla çok özel bağım var’

Beşiktaş’a imza atmasının ardından açıklamalarda bulunan Gökhan Töre, “Tekrar Beşiktaş formasını giymek ve bu camiaya geri dönmek beni çok gururlandırdı. Sergen Yalçın hocamıza buradan teşekkür ediyorum. Tekrardan yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Maalesef pandemiden dolayı statta taraftarımızla olamayacağız. Onların desteğinin beni ve  arkadaşlarımı ileri taşıyacağını düşünüyorum. Taraftarla aramdaki bağ çok özel. Onlar da bunu çok iyi biliyor. Onları çok seviyorum. Onların da sevgisini her zaman hissetim. Beşiktaş’tan ayrıldığımda da bunu hissettim. Onlara minnettarım ve sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanmıştı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI