Gökhan Töre Yeniden

Gökhan Töre, 699 gün sonra Beşiktaş formasıyla sahaya çıktı.

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini feshedip Siyah-Beyazlı takıma transfer olan Gökhan Töre, Rio Ave karşısında 84. dakikada oyuna girerek 699 gün aradan sonra yeniden Beşiktaş formayı giydi.

Gökhan Töre tam 699 gün sonra yeniden Beşiktaş formasını giydi. 

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Portekiz temsilcisi Rio Ave ile karşı karşıya gelen Beşiktaş’ta, siyah-beyazlı ekibe geri dönen Gökhan Töre mücadelenin 84. dakikasında Tyler Boyd’un yerine oyuna dahil oldu.

Töre, Beşiktaş forması altında son maçına 29 Ekim 2018 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor mücadelesinde çıkmıştı. 28 yaşındaki futbolcu, daha sonra kadro dışı kalmış ve ardından da Beşiktaş ile yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da forma giyen Gökhan Töre, Rio Ave karşısında oyuna dahil olarak tam 699 gün sonra yeniden Beşiktaş formasıyla sahada mücadele etti. Maç eksiği dikkat çeken Töre, maçın son anlarında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı. Yılmdız futbolcu penaltı atışlarında ise başarılı bir vuruşla topu ağları gönderdi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI