Gökhan Töre Yine Yok

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi sakatlık şoku...

Beşiktaş, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Çarşamba günkü idmanda baldırında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin adalesinde birinci derece zorlanma tespit edildiği ve bu oyuncunun derbide forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına, sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Çalışma, gruplar halinde oynanan ayak tenisi sonrası yapılan şut çalışması ile tamamlandı.

Beşiktaş, derbi maçın hazırlıklarını yarın tamamlayacak ve kampa girecek.

GÖKHAN TÖRE'DE ZORLANMA

Bu arada, önceki gün idmanda sağ baldırında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin sağlık durumuyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Futbol Takımımızın 25 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda, sağ alt baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Gökhan Töre'nin Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde, soleus adalesinde zorlanma (evre 1 strain) saptanmış, sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır"  ifadesi kullanıldı.  Deneyimli futbolcunun dev mücadelede forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI