Gökhan Töre'den olay beğeni

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Gökhan Töre'den ilginç çıkış

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan futbolculardan Gökhan Töre’nin sosyal medya hesabından bir kullanıcının paylaşımına yaptığı beğeni gündem oldu. Yıldız oyuncu, Fatih Kıraç adlı bir kullanıcının “Fikret Orman Beşiktaş babanın çiftliği , futbolcular da senin malın değil.. bu forma İçin ter akıtmış adamları böyle karalayarak kendini aklayamazsın asıl senin süren doldu istifa etme zamanın geldi” paylaşımına beğeni bıraktı.

Fikret Orman’dan Gökhan Töre açıklaması
Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da dün beIN Sports’un canlı yayınında Tolga Zengin ve Gökhan Töre hakkında şunları ifade etmişti: “Gökhan ve Tolga Zengin’i seviyorum. İkisinin de kulüple problemi yok. Biz iki futbolcuyla da çalışmayı düşünmüyoruz. Tolga bizim kaptanımız, kendisini aşırı severim. İki futbolcuya yeni sözleşme yapmak istemiyoruz. Gökhan Töre oynamak istiyor ama biz kendisinden başka takıma gidip orada oynamasını istedik. Fakat kendisi sözleşmesi gereği kalıp burada oynamadan para almak istedi. Kararına saygı gösterdik”

FutbolArena.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI