Gökhan Zan milletvekili adayı oldu

Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Zan, İyi Parti'den milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar.

Beşiktaş'ın eski milli futbolcusu Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Zan, İyi Parti'den milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar.

Galatasaray, Beşiktaş ve milli takımda forma giymiş Süper Lig ekibi Hatayspor Antrenör Yardımcısı Gökhan Zan, deprem sürecinde Hatay’ın sesini duyuran isimlerden biri olmuştu.

Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Halk TV'nin özel haberine göre, deprem bölgesindeki yardım çağrıları ile gündemde olan eski futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yardım çağrısı yapmıştı

Türkiye, 6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsıldı. Felaketin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay'da depreme yakalanan ve ilk dakikadan itibaren yardım çağrısıyla gündeme gelen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, gözyaşlarıyla yaptığı yardım çağrılarıyla dikkat çekmişti.

Meral Akşener: "Sen bizi ayağa kaldırdın"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ziyarete gittiği şehirde Zan ile karşılaşmış ve Akşener, Gökhan Zan'a sarılıp "Sen bizi ayağa kaldırdın. 

"Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun"

Allah bin kere razı olsun senden, samimiyetle söylüyorum. Her bir videonu ağlayarak izledim. İyi ki de yaptın, dikkat çektin buraya. Çok insanın kurtarılmasına vesile oldun" demişti.

Ünal Karaman da İyi Parti'den aday adayı oldu

Bilindiği üzere, futbol dünyasından siyasete atılan bir diğer isim de Ünal Karaman... Teknik direktör Ünal Karaman, İYİ Parti'den Konya Milletvekili aday adayı oldu.

Meral Akşener rozetlerini taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis'teki grup toplantısında eski futbolcu Gökhan Zan'a İYİ Parti rozetini taktı. Zan, İYİ Parti'den Hatay milletvekili aday adayı oldu.

Akşener, Trabzonspor'un efsanelerinden Ünal Karaman'a da rozet taktı. Karaman, memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu.

"Hatay hepimizin, 84 milyonun şahsi meselesidir"

Zan açıklamasında şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanım, değerli misafirler... Tabii ki heyecanımı bağışlayınız lütfen. Ünal hocam da aramızda. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Medeniyetin topraklarından Hatay'dan geliyorum. Hatay insanları toplumu, kendi tırnaklarıyla sırtından yükü eksik etmeyen her seferinde küllerinden yeniden doğan memleketin çocuklarıyız biz. Ata'mızın bize son armağınıdr, göz nurudur Hatay. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Hatay benim şahsi meselemdir'. Bundan sonra Hatay hepimizin, 84 milyonun şahsi meselesidir"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI