Gözlerinizden Öperim

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı

Gözlerinizden Öperim 


Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, dün rotasyonun kralını yaptı. Yıllardır Avrupa'nın devleri bizim takımlarımızla oynarken son maça yedeklerle çıkarken Beşiktaş sayesinde ilk kez bu zevki tattık.  Bu önemli bir detaydı. 


Cesur Yürek Şenol Güneş'in Leipzig maçındaki ilk 11'ini görenler "Bu takım fark yer" düşüncesindeydi ama Güneş, Beşiktaş'ın tökezlemesini bekleyenlere çok güzel bir ders verdi.  Güneş belli ki kadrodaki tüm futbolcuları her zaman fizik ve kafa olarak hazır motive etmeyi başarıyor. Güneş tabii ki en iyi 11'le sahaya çıkıyor ama usta teknik adamın her zaman bir 'B Planı' hazırda bulunuyor. Harikasın Şenol Güneş... 


Helal Sana Tolga 

Beşiktaş'ta yedek bekleyen Tolga, Mustafa Pektemek, Caner Şampiyonlar Ligi arenasındaki fırsatı çok iyi değerlendirdiler. Lens maça fırtına gibi başlarken hızı ve tekniğiyle Siyah-Beyazlı takıma penaltı kazandıran isim oldu. Forvetin bir tık gerisinde oynayan Mustafa Pektemek'in takımı ileri taşıyışı ve takımla uyumunu çok beğendim. Yeni yılın sürprizi Pektemek olursa hiç şaşırmayın.  

Tolga Zengin'e ayrı bir parantez açmam gerekiyor. Fabri'nin arkasında uzun süre bekleyen Tolga dün kalesinde devleşti.  Evet yeri geldi çok eleştirildi ama dünkü performansıyla forma savaşında ''Ben de varım'' dedi.  


Sıradaki Gelsin 

Beşiktaş dün takım olarak iyi savaştı. Siyah-beyazlı takım için formalite maçıydı ama 

sahada her zaman kazanmaya alışmış bir takım vardı. 

Kara Kartal takım olarak kusursuzdu. Mitrovic'e, Tosic'e, Orkan'a kadar bütün takıma şapkamı çıkarıyorum. 

Orkan için Almanya'dan çok güzel övgüler duymuştum. Genç yetenekten çok ümitliyim. Talisca'nın golündeki akıl dolu pası harikaydı. Bu Talisca gerçekten çok ilginç bir futbolcu. Dün attığı nefis golle hem galibiyeti getirdi hem de Kartal'ın 1.5 milyon euro kazanmasını sağladı. 


Beşiktaş, Chelsea teknik direktörü Antonio Conte'nin de övgüyle bahsettiği gibi artık Avrupa'nın en iyi takımlarından biri... 

Beşiktaş'a ilk 16'da kim çıkarsa çıksın vay haline. Beşiktaşlılar rahat olsun; Şenol Güneş ve öğrencileri bu turu da geçer. 


Leipzig bir proje takımı... Geleceğin yıldızlarını takımla buluşturup birkaç sene içinde büyük başarılara imza atmak istiyorlar.  Gerçek şu ki gelecekte çok güzel yerlerde olacaklar. Taraftarları da futbolu çok iyi tanıyor. Dün hakemi etki altına almak istediler ama Macar hakem Victor Kassai kül yutmadı ve başarılı bir yönetim gösterdi. 


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI