Göztepe-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Göztepe-Beşiktaş maçı için geri sayım

Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Beşiktaş’ın maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı bilgileri netleşti. Siyah-beyazlı takım, milli aranın ardından İzmir deplasmanından üç puanla ayrılarak hem zirve yarışından kopmak istemiyor hem de gelecek hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’ne Genk ile oynayacağı karşılaşma öncesinde moral bulmak istiyor.

Beşiktaşlı futbolcular, bugün saat 11.00’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde son çalışmasını yaptıktan sonra akşam saatlerinde özel bir uçakla İzmir’e gelerek kampa girecek.

Biletler tamamen tükendi

21 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri ise günler öncesinde bitti. Her iki takım taraftarları kendilerine ayrılan biletleri satın aldı.

Beşiktaş-Göztepe maçı beIN Sports’ta

Fırat Aydınus’un yöneteceği mücadele beIN Sports 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI