Guidetti gitti... İşte Filenin Sultanlarının yeni Antrenörü

Filenin Sultanları'nda Guidetti'nin ayrılığından sonra yeni antrenör belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Guidetti ile yollarını ayırması iddiasından sonra takımın başına geçecek yeni bir isim belirlendi.

Spor yazarı Erce Kaftan açıkladı. Filenin Sultanları'nda Guidetti'nin ayrılığından sonra yeni antrenör belli oldu. 


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Giovanni Guidetti'yle yolları ayırdı. 2024 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi olan İtalyan teknik adamla fesih konusunda anlama sağlandığı belirtiliyor. 

TVF'den henüz resmi bir açıklama gelmezken Guidetti'nin milli takım oyuncuları ve milli takımda görev yapan çalışanlarla vedalaştığı belirtildi. 

GUIDETTI'NİN YERİNE GELECEK İSİM
Türkiye Voleybol Federasyonu yetkililerinin Guidetti'den boşalan koltuğa dünyanın önde gelen teknik adamlarından biri olan halen İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran Davide Mazzanti'yi oturtmak istiyor.


Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'la görüşen Mazzanti'nin kendisine yapılan teklifi kabul ettiği öğrenildi. 

YeniÇağ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI