Guilherme transferine Avcı engeli

Beşiktaş yönetimi, Guilherme ile her konuda anlaşırken teknik direktör Abdullah Avcı’nın transferi veto ettiği ortaya çıktı.

Beşiktaş yönetimi, Guilherme ile her konuda anlaşırken teknik direktör Abdullah Avcı’nın transferi veto ettiği ortaya çıktı.
Devre arası transfer döneminde mevcut kadrodan bir kaç oyuncuyla yollarını ayırarak, yeni takviye için bütçe bulmanın hesabı içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın isteğiyle tüm planlarını rafa kaldırdı. 
Yeni Malatyaspor forması giyen Guilherme ile her konuda anlaşan ve kulüpten bonservis bedeli çıkarmadan bu işi bitirmeye hazırlanan siyah-beyazlı yönetimin, teknik patron Avcı’nın sürpriz vetosu yüzünden Brezilyalı oyuncudan vazgeçtiği ortaya çıktı. 
İlk etapta Guilherme’ye sıcak bakan deneyimli hocanın, Oğuzhan Özyakup ile Adem Ljajic’in kamp performansından memnun kaldığı ve bu nedenle 10 numara pozisyonunda oynayan Yeni Malatyasporlu futbolcudan vazgeçtiği aktarıldı. Abdullah Avcı’nın, Oğuzhan ve Ljajic’le yakından ilgilendiği vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI