Güle güle Rachid Ghezzal!

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal dönemi sona eriyor.

Cezayir basınına göre yıldız oyuncu sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılabilir. Sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 11 maçta oynayan deneyimli futbolcunun yaşadığı fiziksel sıkıntıların yanında yüksek maaşının Beşiktaş yönetimini zorladığı ve satışına sıcak bakıldığı ifade edildi.

Beşiktaş’ta bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma giyemeyen Rachid Ghezzal’ın sezon sonunda satılacağı iddia edildi. Cezayir basınından Fennec Football’un haberine göre; siyah beyazlı takımdaki ilk iki yılında oldukça verimli bir dönem geçiren, bu sezon ise defalarca sakatlanan ve operasyon geçiren yıldız oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek planları içinde yer almıyor.

Haberde, Cezayirli futbolcunun yaşadığı fiziksel sıkıntıların yanında nispeten yüksek maaşının da Beşiktaş yönetimini zorladığı ve futbolcunun satışına sıcak bakıldığı ifade edildi. Buna göre Ghezzal Transfer döneminde yeni bir takım bulmak zorunda kalacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI