Güntekin Onay: Takviye şart

Güntekin Onay'ın Vatan Gazetesi'ndeki köşe yazısı

TAKVİYE ŞART 


BEŞİKTAŞ, Linz’den çok daha kaliteli bir kadroya sahip ancak dün ritm ve tempo olarak istenilen seviyenin altındaydı. Büyük ölçüde oyunun kontrolü siyah-beyazlı ekibimizde olsa da üretkenlik yetersizdi. Larin, çalışkan ancak ağır bir futbolcu ve pas oyununda yok. Bu yüzden orta alan ile forvet arasında ciddi kopukluklar yaşandı. 


HENÜZ sezon başı olması Beşiktaş’ın temposunun düşük olmasının izahı olabilir ancak taraftar her ne kadar sempati duysa da Larin bu seviyede kaliteyi yukarıya çekecek bir santrfor değil. Belki zamanla istenilen düzeye çıkacak ancak an itibarı ile yeterli olduğunu söylemek çok güç.


MEDEL ve TOLGAY...


DÜN Medel ve Tolgay’ı beğendim. Fizik olarak iyi durumdalar. Necip, Pepe ve Gökhan da hazır. Oğuzhan yorulana kadar etkili işler yaptı. Babel gole en yakın isimdi ve işini yaptı. Dünkü 11’de duran toplar dışında Babel dışında skora yakın isim olmaması Beşiktaş’ın en büyük eksiğiydi. Bu kadronun takviyeye ihtiyacı var. Aksi takdirde ligde gol yollarında sorun yaşanır. 


LASK Linz disiplinli oynayan fakat düz oyunculardan kurulu bir ekip. Kendi evlerinde daha agresif ve güvenli oynayacaklardır. Ligleri başladığı için fizik olarak 1 seviye üstteydiler.Dün gece Beşiktaş en az 2-0 ile bu yolu yarılamalıydı. Bence Şenol hoca forvet bölgesinde Love ve Negredo’yu daha erken sahaya sürmüş olsa 2’nci gole ulaşma şansı daha yüksek olurdu. 


AVUSTURYA’DAKİ maç kuşkusuz daha zor olacak ancak atılacak 1 gol Beşiktaş’a turu getirecektir.


VODAFONE Park’ın güzelim zemini ne yazık ki mahvolmuş. Shakira konseri maddi olarak ne kazandırdı bilemiyorum ama Türkiye’nin en güzel zemini umarım Beşiktaş’a kayıplar getirmez.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI