Güntekin Onay: Yüreğinize sağlık

Güntekin Onay, Beşiktaş-Lyon mücadelesini yorumladı

YÜREĞİNİZE SAĞLIK 


TARİHİ maça Vodafone Arena’da tanıklık etme şansı buldum. Deyim yerindeyse çok yazık oldu. Penaltılarla kaybetmek çok üzücü. Ancak yine de bu heyecanı sadece Beşiktaşlılar’a değil bütün ülkeye yaşatan ve emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. 

 

LYON kabul etmek gerekir ki Beşiktaş’tan daha güçlü bir ekip. Özellikle de Marcelo’nun yokluğunda Mitroviç’in hem pozisyon hatalarıyla hem de ağır kalması yüzünden Lyon’a maç boyunca çok pozisyon verdik. Mitroviç’in açıklarını zaman zaman Gökhan Gönül zaman zaman da yüreğiyle oynayan Tosiç kapatmaya çalıştı. Beşiktaş’ta Talisca çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Attığı 2 golün dışında sahanın her yerinde vardı ve Lyon’u en çok rahatsız eden isim oldu. Babel de son derece disiplinli ve güçlüydü.

120 dakika boyunca tüm takım kramplar girene dek sahada büyük bir savaş verdi.

 

CENK Tosun olağanüstü bir eforla oynadı. Ancak özellikle Oğuzhan-Necip değişikliğinden sonra pas yüzdemiz çok düştü, Quaresma da çıkınca topu hiç ileriye taşıyamadık ve maç tek kaleye döndü. 

 

İNLER’E NEDEN KATI?

 

ŞENOL Güneş hoca Gökhan İnler konusunda neden bu kadar katı hiç bilmiyorum. Ancak hem tecrübeli, hem bu tansiyonu kaldırabilecek kalitede ve de deneyimde bir futbolcu. En azından penaltı kullanabilecek bir oyuncu.

 

LYON başta Lacazette olmak üzere özellikle de Tolisso ve Valbuena ile çok etkili oynadı. Buna rağmen Beşiktaş bu takımı İstanbul’da 2-1 mağlup etti. Bu maçın teknik analizine girmek çok da doğru değil. Marcelo’nun yokluğu, Adriano’nun sakatlanması ve Aboubakar’ın cezası gibi tüm olumsuzluklara rağmen işi bu noktaya kadar getiren herkesin emeğine ve yüreğine sağlık.


GÜNTEKİN ONAY 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI