Güray Vural: Beşiktaş'ın transferleri tamamlamaması avantaj

Akhisarspor ile Süper Kupa sevinci yaşayan Güray Vural Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor ile Süper Kupa sevinci yaşayan Güray Vural Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güray Vural, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Galatasaray'ı yenerek Süper Kupa'yı kazandıktan sonraki sevincini aktararak söze başlayan Güray Vural,  ‘’Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupası’nın ardından Süper Kupa’yı da kazandı. Manisa’nın güzide bir ilçesi ve herkesin beğenisi kazanmış olan Akhisarspor bu 3 ayı 2 kupa ile tamamladı. Bizim için mutluluk verici ve çok önemli bir şey. Süper Kupa’yı 2 Anadolu takımı kazandı. Biri Konyaspor, diğeri Akhisarspor. Taraftarlarımıza ve camiamıza bunu armağan ediyoruz. Lige iyi başlayıp Avrupa’da ülkemizi iyi temsil etmek istiyoruz''dedi.

Akhisarspor olarak ligdeki 7.seneleri olduğuna dikkat çeken Vural sözlerine ''Büyük başarılara imza atarak ve üstüne koyarak ilerliyoruz. Güzel bir grubumuz ve arkadaşlığımız var. Bunu sahaya yansıtarak Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz'' şeklinde devam etti.

Takımın içindeki aile ortamına değinen 30 yaşındaki oyuncu ‘’Akhisarspor’da bir kolej havası var. Başkanımız çok medya önünde olan birisi değil ancak kulüp içerisinde beraberiz. Ödeme konusunda bu zamana kadar sorun yaşamadık. Biz de bunun hakkını vermek için sahada mücadele ediyoruz. 3 ayda 2 kupa aldı, o da çok mutlu. İnşallah ona güzel başarılar armağan etmeye devam ederiz ifadelerini kullandı.

Güray Vural, Okan Buruk'un ardından takımın başına geçen Saffet Susic içinse;

‘’Saffet Hoca ile 2-3 aydır beraberiz. O da bizim aile ortamımıza katıldı. Yardımcısı Emrah Abi’de yıllarca burada oynadı. İyi bir grup ve aile olduk. İnşallah bu bozulmadan sezon boyunca devam ederiz'' dedi.

Güray Vural, sözlerine ligde ilk hafta oynayacakları Beşiktaş maçını yorumlayarak veda etti:

‘’Galatasaray ile mücadele ettikten sonra Beşiktaş ile lige başlayacağız. Tabii ki çok iyi bir takım, çok iyi bir takım ancak biz de kendimize güveniyoruz. Galatasaray’dan aldığımız galibiyet ve Süper Kupa morali ile Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Beşiktaş’ın transferleri tamamlaması avantaj olacaktır ama zaten geniş kadrosu olan bir ekip. Biz de geniş ve iyi bir kadroya sahibiz. İnşallah orada istediğimiz sonucu alırız.’’

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI