Guti: Bizim olan şampiyonluğu geri alacağız

Beşiktaş Antrenörü Gutti Hernandez'ten çarpıcı sözler

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcılığına getirilen Siyah-beyazlı kulübün eski futbolcularından Guti Hernandez, kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda  bulundu. Kampta uyum sürecini hızlı bir şekilde atatığını dile getiren İspanyol antrenör, “Oyuncularla vakit geçiriyoruz. Birbirimizden öğrenmeye çalışıyoruz.  Real Madrid’de rahattım. Buradan teklif gelince A takım düzeyince çalışmak cazip geldi. Teknik direktörlük hayatım yeni başladım. Şenol hocanın yanında olmak ve ondan bir şeyler öğrenmek büyük avantaj” dedi.

Taraftarlara mesaj

Beşiktaş taraftarı ile arasındaki bağın hiçbir zaman kopmadığını dile getiren Guti, “Oynadığım süre içinde taraftarlarla aram çok iyiydi. Aramızda güzel bir sevgi bağı vardı. Hala da devam ediyor. Şimdi taraftarlarla başka bir platformda tekrar buluşacağız. Umarım skorlar ve sonuçlar iyi olur. Aramızdaki diyalog devam ediyor. Hayatımda Real Madrid’in yeri tabiki büyük ama Beşiktaş’ın yeri de büyük” dedi.

Beşiktaş’taki futbolcuların hepsinin büyük profesyonel oyuncu olduğunu aktaran İspanyol antrenör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcular, sahada ne yapacaklarını biliyorlar. Antrenör olarak elimizden geldiği kadarıyla onara  yakın olup yol göstermeye çalışıyoruz”

Guti Hernandez’den yeni sezon hedefi açıklaması

Gelecek sezonun zorlu geçeceğini dile getiren Guti, “Ligde iki sene kazanılan bir şampiyonluk sonrasında geçen yıl kaybedilen bir şampiyonluk var. Bizim olan o kupayı yeniden almak için uğraşacağız. O şampiyonluğu yeniden alacağız. Avurpa Ligi öncesinde ön eleme maçları oynayacağız. Bunları geçin gruplara kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Guti, futbolcu olarak Vodafone Park’a oynamak istediğini sözlerine ekledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI