Guti Hernandez'den Flaş Beşiktaş Açıklaması

Guti Hernandes İspanya'da yaptığı açıklamada ''Beşiktaş benim ikinci yuvam'' dedi.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezonda Şenol Güneş’in yardımcısı olarak düşündüğü Guti Hernandez’den olumlu cevap aldı. Başkan Fikret Orman, hafta başında bu oyuncu ile Madrid’de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmış ve teklifini iletmişti.

Guti Hernandez, Beşiktaş’a gelecek mi ?

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner, İspanyol antrenöre Beşiktaş’ta çalışması yönünde teklifte bulundu. Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde taraftarların kendisini unutmadığını kaydeden Başkan Orman “Seni yakından izliyoruz, Real Madrid’in altyapısında başarılı işler yaptın. Bizle çalışmanı isteriz” sözleri üzerine Guti, “Beşiktaş’ta oynadığım dönemler benim için de çok önemli. Beşiktaş’ı yuvam gibi görüyorum… Bu görevi kabul ederim. Şenol Güneş’i biliyorum. Çok iyi bir teknik direktör. Beni kabul ederse kendisinden öğreneceğim çok şey var” şeklinde oldu.

Öte yandan İspanyol medyasında Guti’nin ilk etapta Şenol Güneş’in yardımcısı olacağı ilerleyen yıllarda Siyah-beyazlı takımın başına geçeceği şeklinde haberlerde yer alıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI