Guti vedaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ardından Guti'nin de istifa etmeye hazırlandığı belirtildi.

Beşiktaş'ta Guti Hernandez vedaya hazırlanıyor. 

Beşiktaş'ta Guti Hernandez şoku yaşanıyor. İspanyol teknik adamın Şenol Güneş'in milli takım'la anlaşmasının ardından Siyah-Beyazlı ekiple yollarını ayırmaya hazırlandığı belirtildi. 

TFF'nin Lucescu ile resmen yollarını ayırmasının ardından Beşiktaş teknik direktör Şenol Güneş'e veda etmeye hazırlanıyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Tamer Tuna ile her konuda anlaştığı vurgulanırken yardımcılığa ise kimin getirileceği merak konusu oldu.

Real Madrid'in alt yapı hocalığını bıraktıktan hemen sonra 4 Temmuz tarihinde siyah beyazlı kulüp ile anlaşan Guti tekrardan eski yuvasına geri dönüş yapmış ve siyah beyazlı taraftarların sevgisini kazanmıştı. Beşiktaş'ın başında teknik direktörlük yapmak için yoğun uğraş veren ancak bundan bir sonuç alamayan Guti'nin Tamer Tuna ile anlaşılmasının ardından siyah beyazlı takımdan ayrılacağı iddia edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI