Guti'den sonra İlhan Mansız...

Beşiktaş’ta Guti Hernandez’in ardından teknik ekibe dahil edilmesi planlanan İlhan Mansız ile her konuda anlaşıldı.

Beşiktaş’ta Guti Hernandez’in ardından teknik ekibe dahil edilmesi planlanan İlhan Mansız ile her konuda anlaşıldı. Beşiktaş’ın eski futbolcularında İlhan’ın 11 Temmmuz’daki Avusturya kampına katılacak.

Guti’den sonra İlhan da geliyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezonda Şenol Güneş’in teknik ekibini güçlendireceklerini ve Güneş’in de yardımcı hoca yetiştirmesini istediklerini ifade ederek, “Guti’yi kadroya dahil ettik. İlhan Mansız’ın da görev almasını istiyorum” şeklinde demeç vermişti. Siyah-beyazlı yönetim, İspanyol antrenörün ardından Beşiktaş’ın efsane futbolcularından İlhan ile de her konuda anlaşmaya vardı.

Şenol Güneş’ten İlhan Mansız’a onay

Tecrübeli teknik adam A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde İlhan Mansız’ı kariyerinin zirvesine çıkarmıştı. Şenol Güneş’in yöneticilerle yaptığı görüşmede “İlhan eski talebem. Onu, 2002 Dünya Kupası kadrosuna ben almıştı. O günlerde güzel işler yapmıştık” şeklinde konuştuğu biliniyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI