Guti'nin aklını çeldiler

Real Madrid, efsanesini antrenörlük görevine getiriyor. İspanya temsilcisinin yeni teknik direktörü Julen Lopetegui, Beşiktaş'ın antrenörlük teklifine 'evet' diyen Guti'nin aklını çeldi

Beşiktaş yönetimi, son olarak Real Madrid U19 takımını çalıştıran ve şampiyon yapan Guti'yi Şenol Güneş'in yardımcısı yapmak için girişimlerde bulunmuş ve önemli bir mesafe almıştı. Ne var ki dün İspanya'dan gelen haberler moralleri bozdu. Zinedine Zidane'ın görevi bırakması sonrası Real Madrid'in teknik patronluğuna getirilen Julen Lopetegui, dün bir araya geldiği Guti'ye "Yardımcım ol" teklifini götürdü. Beşiktaş'a prensipte 'evet' diyen Guti, düşünmek için süre isterken, gönlünün Real Madrid'den yana olduğu gelen haberler arasında... Beşiktaş yönetimi, Guti projesi hayata geçmediği takdirde, başta İlhan Mansız olmak üzere daha önce siyah-beyazlı formayı giyen diğer isimlere yönelecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI