Guti'nin menajeri İstanbul'da

Beşiktaş'ta teknik direktör adaylarından olan Guti'nin menajeri İstanbul'a geldi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in sezon sonunda A Milli Takım’ın başına geçecek olmasından dolayı Siyah-beyazlı takımın teknik direktörler adayları arasında yer alan Guti’nin menajeri İstanbul’a çağrıldı. Başkan Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde İspanyol antrenöre daha çok görev verileceğine yönelik açıklamalar yapmıştı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Siyah-beyazlı yönetim, Guti’nin menajerini İstanbul’a çağırdı ve bir görüşme yapacak. Toplantıda hem kulübün gelecek sezon planları hem nasıl bir yol izleneceği hem de Guti’nin neler düşündüğüyle ilgili kapsamlı bir toplantı gerçekleştirilecek. Artık kariyerinde birinci teknik adam olmak istediği bilinen Guti’nin de nasıl bir planı olduğu böylece netleşmiş olacak. Öte yandan, Şenol Güneş de ilerleyen haftalarda şu an yardımcılığını yapan Guti’yi daha fazla öne çıkaracak. Bir nevi önümüzdeki sezonun hazırlığı yapılmış olacak. Hatta son birkaç haftayı 42 yaşındaki antrenörün idare etmesi de gündeme gelecek. Şenol Güneş’in de güvenip, tam not verdiği Guti’ye daha fazla sorumluluk verilmesi isteniyor. Bu durumun ön hazırlığı yapılıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI