Guti'ye yeni teklif

beşiktaş Yönetimi'nden Guti'ye yeni teklif var.

Beşiktaş’ta sezon başında teknik ekibe dahil edilen Guti Hernandez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şenol Güneş sonrasında Beşiktaş’ın başına geçmek şartıyla Siyah-beyazlı kulübe geldiği öne sürülen İspanyol antrenörün ismi hoca arayışları kapsamında da listede yer alıyor.

Guti’ye yapılan teklifin detayları

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Başkan Fikret Orman da kamuoyuna yaptığı açıklamada İspanyol antrenörün performansını görmek istediklerini ve bu konuyu Şenol Güneş ile görüşeceklerini açıklamıştı. Başakşehir maçında da Guti, yedek kulübesinde bundan önceki maçlara nazaran daha aktif bir şekilde oyuna müdahale etmeye çalıştığı da görüldü.

Lucescu’nun yardımcısı ol

Sabah’ta yer alan habere göre takımı Mircea Lucescu’ya emanet etmeye hazırlanan yönetim, İspanyol antrenörle yeni bir görüşme yapma kararı aldı. İspanyol antrenör sunulan öneriyi kabul ederse yardımcı hocalık görevine yetkileri artırılmış olarak devam edecek. İlk sezonda Lucescu, Guti’ye akıl hocalığı yapacak. Genç antrenör, ikinci sezonda ise kulübenin sorumluluğunu büyük ölçüde üstlenecek. Rumen teknik adam sonrası da takımın tek sorumlusu olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI