Güzel Adam Süreyya Galasına Yoğun İlgi

Beşiktaş camiası Güzel Adam Süreyya filminin galasında buluştu.

9 Şubat Cuma günü vizyona girecek Güzel Adam Süreyya belgeselenin galasına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular katıldı.

Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya Soner'in hayatını konu alan filmin Türkiye ve Avrupa'nın birçok kentinde aynı gün vizyona girecek. 

Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden, Süreyya Soner, "Bugüne kadar Beşiktaş'a hizmet etmenin gururunu yaşadım. Gösterilen ilgi için çok teşekkür ederim" dedi. 

Güzel Adam Süreyya belgeseli hakkında:

2011’in kış aylarında Süreyya Soner, nam-ı diğer Malzemeci Süreyya ile, Gökçe Kaan Demirkıran’ın İnönü Stadyumu’nda yolları kesişir. Bu kesişme bir dostluğa dönüşür. Bu dostluk Gökçe’yi Süreyya’nın hayat hikayesine dair bir yolculuğa çıkarır. Bu yolculuk doğal akışında gelişir. Beşiktaşlı bir belgesel yönetmeni olarak Gökçe bir süre sonra Süreyya’ya şu teklifle gider. Hayat hikayeni belgesel film yapalım, ne dersin? Ve ekler, Beşiktaş’la birlikte bütün hayatın… Süreyya yanıt verir: Hayatım Beşiktaş değil mi zaten?

Bundan sonra iş Süreyya’dadır. O, önce Gökçe ile kurduğu dostluğu düşünür. Sonra kabul eder. Çünkü sinema onun hayatında başka bir yere sahiptir.

İşte Güzel Adam Süreyya belgeselinin fragmanı; 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI