Hadebe İçin Flaş Transfer Gelişmesi

Beşiktaş için flaş tranfser gelişmesi...

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Yeni Malatyasporlu Hadebe için menajeri Gibson Mahachi konuştu. Hadebe'nin hedefinin Avrupa'da oynamak olmak istediğini belirten Mahachi, siyah beyazlılara yeşil ışık yaktı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aladığı iddia edilen Yeni Malatyasporlu Hadebe hakkında oyuncu menajeri Gibson Mahachi konuştu.

Kickoff.com adlı internet sitesinde yer alan habere göre Hadebe, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor ve Afrika'ya dönüşü çok uzak bir ihtimal.

Menajer Mahachi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hadebe, bu hafta Zimbabve'ye gelecek ve onunla transferine ilişkin konuşacağız. Bildiğiniz gibi oyuncum Türkiye'de çok iyi iş çıkarttı. Önceliğimiz onun Avrupa'da kalması için olacak ve şu anda kulübünün sözleşmeli oyuncusu. Beraber konuştuğumuzda diğer seçenekleri de değerlendireceğiz." dedi.

Menajer Mahachi, konuşmasının sonunda Afrika'dan kendilerine gelen herhangi bir teklifin olmadığını dile getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI