Hakem rezaleti... Beşiktaş, Afyon'a yenildi

Beşiktaş Sompo Japan, hazırlık maçında ligin yeni takımı Afyon Belediye’yi konuk etti.

Beşiktaş Sompo Japan, hazırlık maçında ligin yeni takımı Afyon Belediye’yi konuk etti.

Akatlar'da oynanan hazırlık maçına masa hakemleri gelmedi. Maç bu yüzden geç başlarken masa hakemliğini Beşiktaş menajeri Murat Murtezaoğlu yaptı. 

Geçtiğimiz günlerde hazırlık maçında AEK Atina’ya kaybeden Beşiktaş Sompo Japan, Afyon karşısında da sahadan boynu bükük ayrıldı.

Oldukça çekişmeli geçen maçta iki takım da farkın açılmasına izin vermese de son bölümde daha iyi şut sokan Afyon, İstanbul’da Beşiktaş‘ı 77-80‘lik sonuçla mağlup etti.

Can Maxim ve Alexander ile maça iyi başlayan Beşiktaş, ilk çeyreği 21-19önde kapattı. İkinci çeyrekte Ivan Buva’yla farkı daha da artıran siyah-beyazlı ekip, soyunma odasına 39-33 önde gitti. Üçüncü çeyrekte Afyon, hücumda harika bir performans sergiledi ve son çeyreğe gidilirken konuk ekip skoru 58-58‘e getirdi. Son çeyrekte Afyon, hücumdaki iyi performansını devam ettirirken sahadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Beşiktaş’ta Phil Pressey 18 sayıyla takımının en skoreri olurken Joe Alexander 10 sayı, 9 ribaund, Ivan Buva 10 sayı, Ömer Utku Al 9 sayı ve Can Maxim Mutaf 8 sayıyla oynadı.

Afyon’da Marcos Knight 23 sayı, 7 ribaundla yonarken Tyrus McGee 20 sayı, Cevher Özher 10 sayı, 6 ribaund, Jamelle Haggins 9 sayı, 6 ribaund ve Earl Calloway 8 sayı, 7 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI