Hansi Flick'in planı ortaya çıktı

Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri olarak öne çıkan Hansi Flick, transfer piyasasının en popüler isimleri arasında bulunuyor.

Beşiktaş'ın maliyeti nedeniyle vazgeçtiği Flick'in planı ortaya çıktı 

Chelsea, Beşiktaş'ın maliyet nedeniyle vazgeçtiği Hansi Flick'i teknik direktör olarak takımın başına getirmeyi planlıyor. İngiliz basınına göre, Mauricio Pochettino'nun yerine düşünülen Flick, Chelsea'nin öncelikli adayları arasında yer alıyor.

Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından biri olarak öne çıkan Hansi Flick, transfer piyasasının en popüler isimleri arasında bulunuyor. Ancak İngiliz basını, siyah-beyazlıların yüksek maliyet nedeniyle Flick'ten vazgeçtiğini belirtmişti. Flick'in West Ham United ile anlaşmaya vardığı öne sürülmüştü.

Şu anda 8. sırada bulunan ve Avrupa'daki hedeflerinden uzaklaşan Chelsea, sezon sonunda teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırma kararı aldı. Önümüzdeki sezon için ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa hedefleyen İngiliz ekibi, Flick'i teknik direktör olarak görmek istiyor.

Hansi Flick'in yanı sıra, Chelsea'nin teknik direktör adayları arasında Brighton'dan Roberto de Zerbi ve Sporting CP'den Ruben Amorim de bulunuyor. Chelsea'nin, teknik direktör konusunda kararını önümüzdeki dönemde açıklaması bekleniyor. 

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI