Hapoel Beer Sheeva 1-3 Beşiktaş

Avrupa UEFA Ligi'nde Beşiktaş, Hapoel Beer Sheva'yı 3-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva'yı 3-1 yendi. 

42. dakikada Quaresma'nın ortasında topla buluşan Cenk Tosun'un şutu William Soares'e çarparak ağlarla buluştu ve Beşiktaş mücadelede 1-0 öne geçti.

Bu golden 2 dakika sonra Dusko Tosic'in hatasında ceza sahasında topla buluşan Elyaniv Barda skoru eşitledi: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında Beşiktaş gole yaklaştı. 47'de Marcelo'nun kafa vuruşunda top üst direkten döndü.

60. dakikada Kara Kartal bir kez daha öne geçti. Tosic'in ortasında topu iyi kontrol eden Cenk Tosun düzgün bir vuruşla durumu 2-1'e getirdi. Bu sezon çıktığı 29. resmi maçta 17. golünü atan Cenk Tosun, son 10 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

63. dakikada Maharan Radi'nin kaleye gönderdiği sert şutta Fabri gole izin vermedi.

80. dakikada Talisca'nın muhteşem şutunda top sol kale direğinden geri döndü. 

90+3. dakikada Talisca'nın taşıdığı topta Atiba gecenin sonucu ilan etti. Böylece Atiba Hutchinson, Avrupa Ligi kariyerinde çıktığı 55. maçta ilk golünü atmış oldu.

Beşiktaş sahadan 3-1'lik skorla ayrıldı ve rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Beşiktaş ile Hapoel Beer Sheva arasındaki rövanş maçı 22 Şubat Çarşamba günü oynanacak.

HAPOEL BEER-SHEVA: 1 - BEŞİKTAŞ: 3

STAT: Turner
HAKEMLER: Martin Atkinson, Stephen Child, Stuart Burt (İngiltere)

HAPOEL BEER-SHEVA: Goresh, Bitton, Soares, Tzedek, Turjman, Ogu, Melikson (Dk. 58 Ghadir), Hoban (Dk. 67 Ohana), Radi, Nwakaeme, Barda (Dk. 79 Sahar)

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Necip Uysal, Hutchinson, Quaresma (Dk. 90 Gökhan İnler), Tolgay Arslan (Dk. 74 Talisca), Babel, Cenk Tosun (Dk. 90+2 Ömer Şişmanoğlu)

GOLLER: Dk. 42 Soares (Kendi kalesine), Dk. 60 Cenk Tosun, Dk. 90+3 Hutchinson (Beşiktaş), Dk. 44 Barda (Hapoel Beer-Sheva)
SARI KART: Dk. 5 Tzedek (Hapoel Beer-Sheva)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI