Hasan Arat: Başkan bana söz verdi!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Hasan Arat: "Başkanla Görüştüm, Hakkaniyetli Yönetecekler... Aksi Halde Kendileri Üzülür"

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, dev final öncesi stadyumu ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Final Karşılaşmasının Her İki Camia İçin Hayırlı Olmasını Diliyorum"

Hasan Arat, finalin her iki takım için de hayırlı olmasını dileyerek, "Centilmence bir karşılaşma olmasını umuyorum. Tribünlerin dağılımı gayet olumlu yapıldı. Beşiktaş olarak çektiğimiz kuradan memnunuz. Bir şenlik havasında, Türkiye'ye barış getirecek güzel bir çerçevede bir final olmasını diliyoruz." dedi.

"Beşiktaş Bu Kupayı Alarak Bu Sezonu Unutturmak İstiyor"

Arat, takımın finale hazır olduğunu belirterek, "Takımımız hazır. Sakatlıklar hemen hemen toparlandı. Beşiktaş bu kupayı alarak bu sezonu unutturmak istiyor. Ona göre konsantre vaziyette herkes yarına hazırlanıyor." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımızı Üzen Bir Sezon Oldu"

Hasan Arat, sezonun taraftarları üzen bir performansla geçtiğini ifade etti. "İyi bir sezon geçirmedik. Bu taraftarlarımızı üzen bir sezon oldu. Ama yarınki kupa, Türkiye'nin ilk kupası olacak. Bu kupayı Beşiktaş'ın kazanması en büyük isteğimiz." açıklamasını yaptı.

"VAR'da Yabancı Hakem Olacak, Bunu Biz Talep Etmiştik"

Arat, VAR sisteminde yabancı hakemlerin görev yapacağını belirtti. "Bu bir spordur. Spora spor gibi yaklaşmamız lazım. Hakem atamaları belli oldu. VAR'da yabancı hakem olacak. Bunu biz talep etmiştik, bu talebimizi Federasyon olumlu karşıladı. Hakemlerimizin çeşitli nedenlerle birçok konuda eleştirileri olabilir. Hakemlerin çok hakkaniyetli yöneteceğine inanıyoruz. Her iki camia hazır. Hem kendi sporcularımıza hem rakibe centilmence mücadele içinde olmalarını ve olumlu mesaj vermelerini istiyoruz." şeklinde konuştu.

"Sayın Başkan ve Yöneticilerle Görüştüm"

Hasan Arat, hakemlerin adil bir yönetim sergileyeceklerine inandığını belirtti. "Sayın başkan ve yöneticilerle görüştüm. Hakkaniyetli bir yönetim sergileyeceklerini söylediler. Ben buna inanıyorum. Aksi halde kendileri üzülürler. Artık Türkiye'de hakem hatalarından herkes sıkılmış durumda. Beşiktaş'ın buna tahammülü yok. Ben doğru bir idare yapılacağına inanıyorum." dedi.

"Beşiktaş DNA'sında Kupa Kaldırmak Vardır"

Arat, Beşiktaş'ın finallerin takımı olduğunu vurguladı. "Sporda bahane olmaz, çıkacaksın oynayacaksın ve o kupayı alacaksın. Beşiktaş finallerin takımıdır. Beşiktaş DNA'sında kupa kaldırmak vardır. Kötü bir sezon geçirmiş olabiliriz ama Beşiktaş o kupayı kaldıracak kaliteye sahiptir. Kupa camiamıza, Çarşı'ya inecektir." diye konuştu.

"Avrupa Şampiyonası'nda Stadımızın Listeye Alınmadığını Biliyorduk..."

Son olarak UEFA'nın Avrupa ve Konferans Ligi finallerini Tüpraş Stadyumu'nda oynatma kararı hakkında konuşan Arat, "İlk günden beri Beşiktaş'ın haklarını yedirmeyeceğimizi söyledik. Beşiktaş dünyanın en güzel stadına sahip. Avrupa Şampiyonası'nda stadımızın listeye alınmadığını biliyorduk. Biz de temaslarımızı sıklaştırdık. Bugün alınan karar Beşiktaş için gurur vesilesidir. Türkiye'nin bu güzide kulübünün stadının finallerde adını yazdırması camiamız için önemlidir." dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI