Hasan Arat: Kupayı ben mi aldım?

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor maçı sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor maçı sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

İşte Hasan Arat'ın Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklama: 

Kupa Çarşı'ya gidecek 

Beşiktaşlı oyuncuları, teknik kadromuzu tebrik ediyorum. Futbolcularımız ve teknik kadromiuzun maç öncesi sözü vardı; Türkiye Kupası'nı Çarşı'ya götüreceğiz. Müsait olan oyuncularımız Çarşı'da taraftarlarımızla buluşacak. 

"Kupayı ben mi aldım?" 

Kupayı çok arzuluyorduk ve oyuncularımız ve teknik kadromuz ve futboldan sorumlu yöneticilerimiz Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ı tebrik ederim. Kötü geçen bir sezonu kupayla tamamladığımız için mutluyuz. Beşiktaş bu! Taraftarımızla harikaydı. Tüm Beşiktaşlılara çok teşekkür ediyoruz. 

Trabzonspor'a da teşekkür ederim 

Kupayı sporcularımız hediye etti. Biz sadece idarecilik vazifemizi yaptık. Güzel bir oyun oynadılar. Bu takımla gururla duyorum. Ben oyuncu aileyerimizle gurur duyorum. Onların da bu tramvatik sezonda büyük emekleri var. Hakem çok iyi idare etti. Futbol Federasyonu da iyi hazırlanmış. Dikkat edilince güzel şeyler olduğunu gördük. Bugün kupayı kazandık ama bunun rehavetini yaşamayacağız. Yarın çünkü başka bir şeyler olabiliyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI