Hasan Arat'ı kahkahaya boğan tezahürat

Hasan Arat, 4-2'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından sahaya inerek Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncularını tebrik etti.

Beşiktaş, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 26. haftasında evinde Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup etti. Maçta Beşiktaş'ın gollerini Shameeka Fishley (2), Opah Clement ve Elif Keskin kaydederken, Fenerbahçe'nin gollerini Zenetha Coleman ve Haley Berg attı. Bu sonuçla Fenerbahçe, 57 puanla averajla 3. sıraya gerilerken, Beşiktaş ise 50 puana yükselerek 5. sıradaki yerini korudu.

Arat'a sevgi seli 

Maçı izleyenler arasında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da vardı. Arat, karşılaşmayı tribünden izledi ve devre arasında taraftarlarla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Taraftarlar, Başkan Arat'a büyük ilgi gösterdi.

Başkandan saha içinde tebrik 

Hasan Arat, 4-2'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından sahaya inerek Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncularını tebrik etti.

Beşiktaş tribünlerinin "Hasan Arat, primler nerede?" diye tezahüret yapmasına şaşıran Arat, ardından kahkayı basarak, tribünlere el salladı. Beşiktaşlı taraftarlar da ardından "Büyük başkan" diye bağırdı. 

Derbi zaferinin ardından açıklama yapan Arat, "Dün basketbolda yaşadığımız coşkunun benzerini bugün Kadın Futbol takımımızın maçında yaşadık. Beşiktaş'ı her branşta başarıya taşımak istiyoruz' dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI