Hayalim Beşiktaş

Rahmi Özcan, ''hayalim Beşiktaş'ta antrenör olmak'' dedi.

Meksika’da 24 Ekim-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda mücadele edecek Ampute Milli Futbol Takımı’nın tecrübeli oyuncularından Rahmi Özcan, antrenörlük kursuna gittiğini ve gelecekte taraftarı olduğu Beşiktaş’ta çalışmak istediğini söyledi.

Rahmi Özcan, “Beden eğitimi mezunuyum. TFF C lisansım var, B’ye başvuru yapmak istiyorum ama hem liglerden hem de milli takımlarımızdan dolayı vakit bulamıyorum. Tabii ki kariyer planlamamda antrenörlük var.” dedi. Öncelikle Ampute futbolunda genç oyuncuları yetiştirmek istediğini vurgulayan Rahmi, “Kulüp ve milli takımdaki yoğunluktan dolayı kurs için vakit bulamıyorum. Öncelikle ampute futbolunda bir şeyler yapmak istiyorum. Ankara’da Yenimahalle Engellilergücü adıyla takım kurdum. Sağ olsun Yenimahalle Belediyesi de destek veriyor. Tesisleşmeyi tamamlayıp sporcu yetiştirmek istiyorum. Onlara bir şeyler vermek istiyorum. Milli takıma sporcu vermeye başladığımda normal futbola yönelip analiz yapmak istiyorum.” diye konuştu.

Rahmi Özcan: Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım

Analiz antrenörlüğü eğitimi aldığını ve Spor Toto Süper Lig veya ikinci ile üçüncü ligde çalışmasının fark etmeyeceğini kaydeden milli oyuncu, “Kulüp ayrımı yapmak istemiyorum. Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Yoğunluktan Beşiktaş’ın yeni stadında maç izleme fırsatı bulamadım, (Avrupa Şampiyonası’nda) bir anda futbolcu olarak buldum. Belki antrenör olarak da orada olabilirim.” ifadelerini kullandı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’un hayranı olduğunu vurgulayan Rahmi Özcan, “Hem heyecanlı hem de teknik ve taktik bilgisi var. Hücuma yönelik futbol oynatmasını çok seviyorum, ben de öyleyim. İyi kanatlar ve forvet bütün çözümleri sağlar.” değerlendirmesinde bulundu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI