Helal olsun size

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı, 35 milyon Euro'luk Fenerbahçe'ye 1 sayı farkla mağlup oldu.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımı, 35 milyon Euro'lak Fenerbahçe'ye 1 sayı farkla mağlup oldu. 4 aylık maaş alacakları olan, 3 yıldız oyuncusu ayrılan Beşiktaşlı basketbolcular ezeli rakipleri karşısında 25 sayı farkla yenik duruma düşmnalarına rağmen pes etmediler Son 20 saniyede öne geçen Beşiktaş son 6 saniyedeki sayıya engel olamadı ve sahadan 74-73 yenildi. 

Beşiktaşlı taraftarlar maçın ardından basketbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. 

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’ndeki karşılaşmada Fenerbahçe ilk yarıyı 46-29 önde tamamladı. Son çeyreğe de 14 sayı farkla (47-61) önde giren sarı-lacivertliler, final periyodunda çok zorlandı.
Beşiktaş Sompo Sigorta, bitime kısa bir süre kala maçta ilk kez 73-72’lik skorla öne geçti. Ali Muhammed’in 2 saniye kala kaydettiği basket, Fenerbahçe Beko’ya galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe Beko, siyah-beyazlı takımla son 7 yılda oynadığı resmi maçları kaybetmedi. Rakibi karşısındaki son yenilgisini THY Avrupa Ligi son 16 turunda 5 Nisan 2013’te 80-73’lük sonuçla alan sarı-lacivertliler, daha sonra Beşiktaş Sompo Sigorta’ya galibiyet sevinci yaşatmadı. Söz konusu 7 yılda oynanan 17 resmi maçı da Fenerbahçe galip bitirdi.

Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında ligdeki son yenilgisini 9 Mayıs 2012’de yaşayan sarı-lacivertliler, daha sonra oynanan 19 lig maçını da kazandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI