Henüz Ronaldo ve Messi değilim!

Beşiktaş'ın transfer gözdesi Jacob Ondrejka'dan flaş sözler...

Beşiktaş ile adı anılan Elfsborg takımının yedek kanat oyuncusu Jacob Ondrejka; Ronaldo, Messi ve Mbappe seviyesine ulaşmak istediğini belirtti.

Sosyal medya hesapları Beşiktaş’a ısrarla İsveç’in Elfsborg takımının yedek kanat oyuncusu Jacob Ondrejka’yı yazıyor. Geçen sezon el üstünde tutulan bu sezon ise kulübeden çıkamayan 19 yaşındaki kanat oyuncusu isyan etti. Yedek kalması yüzünden bir de röportaj vermek zorunda kaldı.
Sport Bladert’te yer alan röportaj “Ondrejka sezon öncesinde birçok kişi tarafından övüldü. Ancak Allsvenskan (İsveç Ligi) başlangıcı ile 19 yaşındaki oyuncu yedek kulübesine mahkum oldu” şeklinde başlıyor. Ardından şu şekilde devam ediyor.

Genç kanat oyuncusu bu durumu SportBladet’e, “İnsanlar size inandığında olaylar her zaman eğlencelidir. Ancak bazen çok fazla olabilir. İnsanlar her şeyi her zaman yapmanız gerektiğini düşündüklerinde, bu mümkün değil. Saha dışana çıkıp her şeye biraz dışardan bakmak bana faydalı oldu. Bence gerekliydi. Jimmy (Thelin-Elfsborg’un hocası) ve ben neden yedek kaldığımı konuştum. Şimdi anlıyorum. Hem de tamamen anlıyorum. Benim için faydalı olduğunu düşünüyorum. Ronaldo, Messi ve Mbappe bunu yapabilir. Henüz o oyuncu değilim, ama umarım sonunda oraya ulaşırım. Birini tekrar aşağı çekmek için abartıyorlar. Dengeleyici hareket etmem gerekiyor. Sakinleşmeli ve çok fazla düşünmemeliyim. Sonunda iyi olacak” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI