Herkes Bu Sorunun Yanıtını Bekliyor... Çebi Neden 1 Yılda Kendini Yalanladı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin gündeme dair yaptığı basın toplantısı büyük yankı uyandırdı.

Tarih 16 Ekim 2019 tarihi, bir başka deyişle Beşiktaş kongresine tam 4 gün kala başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın son 15 yılını önceleyeceğini açıklamıştı. Beşiktaş camiası 1 yıldır Çebi'den hesap sorması beklerken, Beşiktaş Başkanı bugün düzenlediği basın toplantısında ''Bizim kimseyi ihraç etme gibi bir derdimiz yok. Biz hesap soracağız diye bir iddiayla göreve gelmedik. Bunlar genel kurulumuzun kararlarıdır" diyerek Fikret Orman ve eski yönetime zeytin dalı uzattı. 

Çebi Tam 1 yıl Önce Bunları Söylemişti? 

Oysa ki Çebi 16 Ekim 2019 tarihinde BeIN Sports'a yaptığı açıklamalar Beşiktaş başkanının bugün söylediklerini yalanlıyor. 

Serdal Adalı, ''7 seneyi inceleyeceğim'' diyor. Harika bir şey. Ne var, ne yok ortaya çıkar. Herkes görür Ahmet Nur Çebi’nin şampiyonluklarda payı olup olmadığını, transfer yapıp yapmadığını ya da inşaatçılarla anlaşıp anlaşmadığını. Ben, Serdal Adalı’nın dediği gibi, ‘7 yılı denetleteceğim' demiyorum, 10 yıl diyorum. Hatta ben geldiğim zaman son 15 yıl denetlenecek diyorum!  

Yıldırım Demirören’in de işin içinde olmasını istiyorum. Bir yazı yazacağız. Denetleme ve Sicil Kurulu gibi kurullarımız var. Belli tarihler arası için yetki veriliyor. Herkesin işini yapması lazım. 'Adamlar denetledik' diyorlar. Öyle bir şey yok. Denetleme sistematik bir şekilde olacak. Ajan gibi bildirim olacak da Denetleme Kurulu bu işe bakacak. Öyle bir şey yok.

“Bağımsız Yönetim Kurulu değil, Bağımsız Denetim Kurulu var”
Denetleme Kurulu benden talep etsin. Her türlü hizmeti vereceğiz. Neden biz denetlemek zorunda kalıyoruz? Onu ayrıca konuşacağız. Denetleme Kurulu denetlesin. Ben denetlediğim zaman taraf oluyorum. Bağımsız Yönetim Kurulu yok, Bağımsız Denetim Kurulu var.''

Beşiktaş camiası 1 yılda ne oldu da, Başkan Çebi'deki bu 180 derecelik değişimi merak ediyor. Çebi'nin yönetimde yer alan yöneticiler Futbol A.Ş.'nin genel kurulunda Başkan Fikret Orman haricindeki eski yöneticileri teker teker ibra etmesinin ardından bu sözlerin gerçek nedenini merak ediyor. 

Kartalhaber


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI