Herkes Onu Konuşuyor... Kim Bu Ersin Destanoğlu?

Ersin Destanoğlu kimdir? Kaç yaşında, kariyeri...

Beşiktaş'ın Süper Lig'de son iki haftadır galip gelmesinde pay sahibi olan 19 yaşındaki genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nun performansı parmak ısıttırıyor. Alman kaleci Loris Karius'un ardından kaleyi devralan Ersin Destanoğlu, Beşiktaş altyapısında yetişti. 

Ersin Destanoğlu kimdir? kaç yaşında, kariyeri...  

Beşiktaş, Süper Lig'de corona virüsü arası sonrası çıktığı ilk karşılaşmada sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Sonraki haftalarda toparlanan siyah-beyazlı ekip, son iki maçta 6 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaştı. 

Beşiktaş'ın son üç maçında dikkat çeken özelliği az gol yemesine rağmen bol gollü maçlar çıkarması oldu. Alman file bekçisi Loris Karius'un corona virüsü arasında alacaklarını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmasının ardından kaleyi devralan Ersin Destanoğlu, otoritelerden tam not aldı. 19 yaşındaki genç file bekçisi Antalyaspor maçında 2 gol yese de, Beşiktaş'ın deplasmanda Denizlispor'u 5-1, iç sahada Konyaspor'u 3-0 yendiği maçlardaki performansıyla alkış aldı. 

ERSİN DESTANOĞLU KİMDİR?

Beşiktaş altyapısından yetişen 19 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu, lige verilen corona virüsü arasından sonra A takımın kalesini korumaya başladı. 2001 doğumlu Ersin, 1.95 boyunda. Genç kaleci, bu sezon Spor Toto Gelişim Elit U-19 liginde 18 kez siyah beyazlı formayı giydi. Alt yaş gruplarında milli formayı 17 kez terleten Ersin'in Beşiktaş ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ersin'in piyasa değeri ise 50 bin Euro olduğu belirtildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI