Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, maç sonunda yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasındaki performansına dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcı, "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde bu turdan önce yenilmedi. Grup aşamasında mağlup olmadılar. İyi bir takımları var. Bugün de hücumu düşündüler. Bugün rahat bir galibiyet aldığımızı düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.
Heynckes, "Dün de söyledim. Beşiktaş'ın stadında inanılmaz bir atmosfer var. Napoli de çok iyi bir ortamda oynamıştım ama burası çok ama çok farklı. Beşiktaş'ın harika bir taraftarı var. Onların müthiş enerjisi sadece Beşiktaşlı futbolcuları değil bizi de olumlu etkiledi" dedi.
Alman teknik adam "Beşiktaş Bundesliga'da oynasaydı kacıncı sırada olurdu?" sorusuna şöyle yanıt verdi; "bunu kestirmek çok zor,. Ancak en azından orta sıralardan üst sıraları zorlayan bir takım olabileceğini düşünüyorum!"
Heyckes, sözlerine "2-0'dan sonra zaman zaman takımın rahatlaması ve hatalar yapmasını normal olarak adlandırıyorum. Ama burada kazanmak ve bu eşleşmede 8 gol atmak hiç kolay değildi. Bu yüzden iyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum." ifadeleriyle devam etti.