Hidayet Türkoğlu'ndan Fikret Orman'a sert tepki

Beşiktaş basketbol şubesinde sular durulmuyor.

Beşiktaş basketbol şubesinde sular durulmuyor. Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde ''Ufuk Sarıca hem Beşiktaş hem de  Milli Takımı çalıştırdığı için istediğimiz verimi alamadık' sözünün ardından Siyah-beyazlı yönetim Sarıca'nın  Beşiktaş'la olan sözleşmesinin feshedilmesi için Türkiye Basketbol Federasyonu'na ihtarname göndermişti. Bu gelişmelerinden ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun tepkisi büyük oldu. 

Türkoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı telefonla Beşiktaş Kulübü'nün Ufuk Sarıca'ya karşı katındığı tavıra göndermede bulunduğu öğrenildi. Türkoğlu'nun Orman'a, ''Ufuk Hocanın Milli Takımı çalışmasına geçen yıl sesinizi çıkarmıyordunuz. Burası Türkiye Milli Takımı. Son dönemde yaptığınız bu davranışlar beşiktaş gibi büyük kitlelere hitap eden bir kulübe yakışmıyor. Madem Ufuk Sarıca'nın Milli Takımı çalıştırmasına bu kadar karşıydınız, neden bu görev ona tebliğ edildiğinde ses çıkarmadınız? Neden bugüne kadar sustunuz'' serzenişinde bulunduğu belirtildi. Başkan Orman'ın Türkoğlu'na, ''Gelişmelerden tam anlamıyla haberim yok. Yönetim kurulu arkadaşlarıma danıştıktan sonra ben de bir açıklama yapacağım. Beşiktaş her zaman Milli Takımın yanındadır. Milli Takım bizim de milli takımımız'' diye yanıt verdiği öğrenildi. 

Bu arada yaşanan bu gelişmeri Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Ufuk Sarıca'nın durumuyla ilgili önümüzdeki günlerde Beşiktaş başkanı Fikret Orman'la görüşme yapacağı vurgulandı. 


KARTALHABER.COM

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI