Hooijdonk'un Oğlu Beşiktaş'ın Kapısından Dönmüş!

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney ile ilgili dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney ile ilgili dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı. Hollanda 2. Lig ekibi NAC Breda'da forma giyen 21 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ın kapısından döndüğü belirtildi.

Ara transfer döneminde kadrosuna Cenk Tosun'u katan Beşiktaş'ta sürpriz bir ismin kapıdan döndüğü öğrenildi.Hollanda 2. Lig ekibi NAC Breda'da bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Sydney van Hooijdonk için Ocak ayında transfer görüşmeleri yapıldığı ancak veto yediği kaydedildi.

TEKNİK EKİPTEN VETO YEDİ

Fenerbahçe'de 2 sezon forma giyen Pierre van Hooijdonk'un oğlu Sydney'in Beşiktaş'a transferinin teknik ekibin onayı olmadığı için gerçekleşmediği belirtildi. 21 yaşındaki futbolcu bu sezon 18 maçta 12 gol, 2 asiste imza attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI