Hücum Marşı

Aslıhan Elif Gürbüz'ün köşe yazısı

HÜCUM MARŞI


Muhtaç olunan galibiyet!

Bir gece ansızın geldi!

100 Babel

101 Babel

102 Babel

103 Negredo

104 Cenk...

Çünkü esasında buydu Beşiktaş! Üç kulvarda mücadele eden, hepsinden alnının akıyla çıkan takımdı! Her tökezlemesi haini heyecanlandıran, her galibiyetinde hevesleri kursaklarda bırakan gerçek büyüktü Beşiktaş!


Bir de üstüne potansiyelinin farkına varan bir takım olunca değmeyin taraftarın keyfine. Geçen senelerdeki leblebi gibi gol atan takımı özleyen taraftar, kafayı kurtaran Beşiktaş'ı desteklemeye doyamıyor. Takım oynadıkça tribünler çağlıyor, bunu duyan takım her solukta vites arttıyordu. Olanlar oldu! "Benden hat-trick beklemeyin!" diyen Babel golleri sıralıyor, forma hırsından deliye dönen Medel aldığı her topta kaleye akın ediyordu. "Ben hala buradayım!" diyen Quaresma sağ kanadı coşkun bir akarsu gibi Osmanlı kalesine taşıyor, direğe rağmen bi an olsun oyundan düşmüyordu. Bir Negredo vardı ki sahada profesyonelliği ile göz doldurup "kaleyi bulan son üç şutunun" üçünü de gol yaparak altın harflerle kazıyordu kendini kalplere! Bir takım vardı ki sahada tek cümleyle anlatılabilirdi aslında...

"Sevemez kimse seni..."

Maç esnasındaki hırsı bile kaçırmadan kaos ortamına heveslenenler için hazmetmesi zor bir maç sonucu elbette. Ancak aldığı her galibiyet ile Avrupa'da tarih yazmaya biraz daha motive olan Beşiktaş'ın el frenini çekmek akıl işi değil. Kazanan tarafta olmak için çok da geç sayılmaz zira kutlarken utanmayasınız. Ee ne demişler "Bağ dibinde İZİN, üzüm yemeye YÜZÜN olsun!"


Aslıhan Elif Gürbüz 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI