Hulk Ortalığı Karıştırdı

Beşiktaş’ın kış transfer döneminde uzun bir süre ilgilendiği ama son anda transferi yatan Hulk, Atletico Mineiro'da eski performansından uzak bir performans gösteriyor.

Beşiktaş’ın kış transfer döneminde uzun bir süre ilgilendiği ama son anda transferi yatan Hulk, Brezilya Ligi’nde eski performansından uzak bir performans gösteriyor. Rakipleriyle saha içinde sık sık kavga eden Hulk, Cruzeiro’yla oynanan karşılaşmada bir pozisyon esnasında iki futbolcuya dirsek atarak sahalarda ender görülen bir olaya imza attı.

Geçtiğimiz ara transfer döneminde adı uzun bir süre Beşiktaş ile anılan Brezilyalı golcü Huk, siyah beyazlılardan gelecek transfer haberini uzun bir süre beklemiş ve hiçbir takımla anlaşmamıştı. Ardından siyah beyazlıların Cenk Tosun ile anlaşması üzerine ülkesinde Atletico Mineiro’yla sözleşme imzalayan Hulk, takımının Cruzeiro’yla oynadığı karşılaşmada adeta tüm rakiplerini darp etti. Bir pozisyonda art arda 2 rakibine de dirsek atan Hulk, bu pozisyonun ardından kartla cezalandırılmasa da maçın son dakikasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu mücadeleyi Cruzeiro 1-0 kazandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI