Hulk Transferinde Türkiye'den Rakip Çıktı

Beşiktaş'ın 4.5 milyon maaş talebini indirmeye çalıştığı Hulk'a Trabzonspor da talip oldu.

Beşiktaş'ın 4.5 milyon maaş talebini indirmeye çalıştığı Hulk'a Trabzonspor da talip oldu. 

Beşiktaş'a menajer Ahmet Bulut tarafından önerilen Hulk, 1.5 yıllık sözleşme karşılığında 4.5 milyon Euro maaşın yanı sıra 200 bin Euro şampiyonluk primi; Avrupa'ya katılım, maç başı ve gol bonusları istmişti. 

Siyah-Beyazlılar ise ise yarım sezon için 1 milyon Euro, gelecek sezon için de 2 milyon Euro net maaş ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Hulk için Trabzonspor'un da devreye girdiği öğrenildi. Ayrıca 34 yaşındaki futbolcuyu eski kulübü Porto'nun istediği de iddia edildi. 

Hulk açıklaması 
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ da Hulk'a resmi teklifte bulunduklarını açıkladı. Kocadağ, "Bizim bütçemize uygun bir noktada olursa değerlerdireceğiz. Transferi hocamız Sergen Yalçın ile istişare ederek yürütüyoruz. Hulk ile menajeri aracılığla temasımız oldu" şeklinde konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI