Hulk'un Transferi Engellenemez!

Beşiktaş forvet transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölge için en ciddi aday Brezilyalı dünyaca ünlü golcü Hulk...

Beşiktaş forvet transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölge için en ciddi aday Brezilyalı dünyaca ünlü golcü Hulk... Teknik direktör Sergen Yalçın alternatifler arasından seçimini Hulk'tan yana kullandığını net bir açıklamayla belirtti. 

Hulk ile Beşiktaş yönetimi arasında kıran kırana pazarlıklar sürüyor. Siyah-Beyazlı takımın kısa süre içinde görüşmeleri olumlu sonlandırması beklenirken panikleten başka bir gelişme yaşandı. Brezilya'daki pandemi vakalarının artması nedeniyle Brezilya-Türkiye uçuşları durduruldu.

TÜRK HAVA YOLLARI AÇIKLADI

Türk Hava Yolları resmi bir açıklama yaparak, şu açıklamayı yaptı; "Resmi otoritelerce alınan karar uyarınca, Brezilya çıkışlı Türkiye varışlı yolcu gelişleri geçici olarak durdurulmuştur. Türkiye çıkışlı Brezilya varışlı uçuşlarımız, Brezilya uçuşlu başka varışlı uçuşlarımız planladığımız şekilde devam etmektedir"

TEK ÇARE ÖZEL UÇAK...

Hulk'un transferinin gerçekleşmesi durumunda özel izin ve özel uçak kullanılması planlanıyor.

Brezilya'da serbest gazetecilik yapan Tolga Kaplan'ın haberine göre; Beşiktaş'ın yanı sıra Hulk'a Palmeiras ve Atletico Mineiro kulüplerinin ciddi teklifi var. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI