Hürser Tekinoktay'ın adayı Fikret Orman

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından Fikret Orman'ı seçilmeleri halinde TFF Başkanı olarak göstereceklerini açıkladı.


Beşiktaş'ta yapılacak olağan seçimli kongrede aday olduğunu açıklayan Hürser Tekinoktay sosyal medya hesabından Fikret Orman hakkında oldukça ilginç bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş'ta yapılacak seçimli kongre 7 yıldır görevde bulunan Fikret Orman'ın karşısına aday olarak çıkacak olan Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için Fikret Orman'ı işaret etti.''SEÇİLİRSEK FİKRET ORMAN'I ADAY GÖSTERECEĞİZ''

''Beşiktaş Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, mayıs ayında yapılacak seçimlerde göreve gelmesi halinde Fikret Orman'ı TFF Başkanlığı için aday gösterip destekleyeceklerini açıkladı.''


Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in siyah beyazlı takımdan ayrılıp, Türkiye A Milli Takım'ın başına geçmesine kesin gözü ile bakılıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in ayrılmasına karşın siyah beyazlı ekibin başına geçebilecek teknik direktör adaylarını belirlemiş durumda.


Acil eylem planı hazırlayan Beşiktaş yönetiminin ilk seçeneği Guti. Ancak Şenol Güneş'in yardımcılarından olan Guti'nin takımı yönetecek kadar tecrübesi olmadığına inanan Fikret Orman'ın Tamer Tuna ile masaya oturduğu öne sürüldü. Tamer Tuna ile görüşen Fikret Orman'ın her konuda prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Beşiktaş'ta diğer adaylar ise Sergen Yalçın ve siyah beyazlı takımı 100. yılda şampiyon yapan Mircea Lucescu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI