Huzurlarınızda Alvaro Negredo

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçındanki en büyük kozlarından biri Alvaro Negredo olacak

Süper Lig'de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, 2017-2018'deki mücadelesine bugün Antalyaspor karşılaşmasıyla başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 21.45'te başlayacak. Beşiktaş'ın cezası nedeniyle seyircisizoynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in lisansı çıkarılan Talisca ile yeni transfer Negredo'yu ikinci yarıda oyuna sürmeyi planladığı öğrenildi.

VİDA için ne dedi?
Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Başkan Fikret Orman, "Üç transfer planlıyorduk ama 5 yaptık. Orkan Çınar, yatırımdı. Gökhan Töre sakatlandığı için Lens ile anlaştık. Geniş bir kadromuz var. Biraz satış yapacağız. Forma şansı bulamayacak oyuncuları kiralamaya veya satmaya çalışacağız" dedi. Orman, Hırvat stoper Domagoj Vida transferi ile ilgili soruya ise, "Bu nazik soruya teşekkür eder, saygılarımı suna
rım" karşılığını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI