İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'a talibim

beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Üzülmez, ''Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapmak istiyorum'' dedi.

Gençlerbirliği’ni Süper Lig’e çıkaran Beşiktaş’ın eski futbolcularından İbrahim Üzülmez, Siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğü hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez: Herkes kadar benim de şansım var

Beşiktaş camiasının evladı olduğunu ve herkes kadar takımı yönetme şansı bulunduğunu belirten Üzülmez, “İşimizi bu şekilde doğru yapmaya devam edersek neden Beşiktaş olmasın? Beşiktaş bizim camiamız, herkesin Beşiktaş’ta ne kadar şansı varsa benim de şansım var. Ben de o kulüpte 11 sene kaptanlık yaptım. Şu anda öyle bir imkan olur mu bilmem, öyle bir beklentim de yok. Ben Beşiktaş’ın içerisinde yetişmiş, orada kaptanlık yapmış, oranın bir evladıyım. Şu anda Gençlerbirliği takımıyla daha başarılı olmak istiyorum, çıtayı daha yükseltmek istiyorum. Zaman ne gösterecek bilemeyiz. Herkesin hedefi ve hayalleri vardır, hayaller olmadan başarı olmaz. Ben de o hayali içimde saklıyorum. Neler olacak hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI